MyLightningDetection

Info

Tärkeä tiedote

Emme vastaa tiedon oikeellisuudesta tai paikkansapitävyydestä. Sivun ylläpitäjä ei ole vastuussa datan käytöstä käyttäjälle mahdollisesti aiheutuneista vahingoista

Yleistä

Blitzortung.org on yksityinen salamapaikantimien verkko. Paikantimet keräävät salamaniskujen aiheuttamia elektromangneettisia signaaleja. Salamaniskun tarkka aika ja paikka voidaan määrittää näistä signaaleista (TOA - time of arrival metodi)

Tarkkuus

Tarkkuus on suhteelisen hyvä ja usein alle 1 km. Tarkkuudessa päästään kaupallisten toimijoiden tasolle.

Osallistuminen

Voit halutessasi rakentaa oman paikantimen (kustannukset noin 150e). Näin voit osallistua salamapaikanninverkon toimintaan ja saat pääsyn myös kattavampaan dataan.

Lisätietoja täältä: Blitzortung.org > Cover your Area
Katso myös: Wetter-Board foorumi.
Suomenkielinen foorumi löytyy Lapuan Radiokerho Ry:n sivuilta.

MyBlitzortung

Tämä sivusto on luotu käyttäen sovellusta nimeltä MyBlitzortung. Emme pysty välttämättä takaamaan sivuston näyttämän tiedon oikeellisuutta. Vastuu on käyttäjällä! MyLightningDetection on ilmainen ohjelmisto. Lisätietoja täältä: www.myblitzortung.org.

Datan käyttö

Tämän sivuston ja Blitzortung.org sivuston tiedot on tarkoitetu ainoastaan yksityiseen tai viihteelliseen käyttöön. Järjestelmä ei ole kaupallinen sääpalvelu! Lisätietoja Blitzortung.org